Gratis Tableau-Workshop op 28 november in Amsterdam

EU

Gratis Tableau-Workshop op 28 november in Amsterdam

What:

Probeer het met Tableau

When:

Thursday November 28th, 9:00am - 12:30pm (CET)

Where:

B-BUILDINGBUSINESS.COM
Johan Huizingalaan 763 A
Amsterdam 1066 VH

Tableau heeft een ommekeer teweeggebracht in de visualisatie van gegevens, als zijnde een leverancier van eenvoudig te gebruiken software ten behoeve van gegevensanalyse. Meer dan 15.000 bedrijven en organisaties in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, bekend als de EMEA-regio, gebruiken nu Tableau voor snelle visuele analyses. Klanten variëren van startups en groeiende bedrijven tot multinationals.

Maar wat is er zo revolutionair aan Tableau? Waar liggen uw voordelen? Dat is precies wat we u zullen laten zien! En niet in de vorm van een lezing, maar in de vorm van een gratis Data Discovery Workshop. Hands-on op uw laptop, laten we u zien hoe u data-analyse en datavisualisatie in uw bedrijf kunt verbeteren. Onze trainers laten u de belangrijkste functies van Tableau Creator zien door middel van verschillende voorbeeldtaken en maken u vertrouwd met de werking van de software. En het beste van alles is dat u de gratis proeflicentie mee naar kantoor neemt en dat u direct klaar bent om te gebruiken wat u in uw eigen bedrijf heeft geleerd.

Agenda:

09:00: Registratie

09:30: Introductie Tableau en InterWorks

09.45: Hands-On sessie 1

10.45: Pauze

11:00: Hands-On sessie 2

12:15: Q & A

12:30: Afsluiting

Meld u nu aan en neem deel in onze werkshop. Het aantal deelnemers is beperkt.

Wie zou moeten deelnemen? Iedereen die op enigerlei wijze gegevens in het bedrijf moet analyseren en visualiseren en die wil controleren of Tableau de juiste oplossing is voor zijn of haar eigen bedrijf.

This event has passed.
InterWorks uses cookies to allow us to better understand how the site is used. By continuing to use this site, you consent to this policy. Review Policy OK

×

Interworks GmbH
Ratinger Straße 9
40213 Düsseldorf
Germany
Geschäftsführer: Mel Stephenson

Kontaktaufnahme: markus@interworks.eu
Telefon: +49 (0)211 5408 5301

Amtsgericht Düsseldorf HRB 79752
UstldNr: DE 313 353 072

×

Love our blog? You should see our emails. Sign up for our newsletter!